Vælg den rette alkoholbehandling

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Vælg den rette alkoholbehandling

Er det efter længere tid endelig lykkedes dig at overtale din kæreste eller ægtefælle, som er ramt af et alkoholmisbrug, til at gå i behandling herfor? Så er det blot at ønske tillykke – og derpå anbefale, at I vælger et velrenommeret og professionelt drevet misbrugscenter til formålet.

Hvad kan Behandlingscenter Stien tilbyde min alkoholiserede pårørende?

Hvis du vælger at lade Behandlingscenter Stien varetage behandlingen af din misbrugsramte kæreste eller ægtefælle, er han eller hun garanteret et professionelt og effektivt behandlings forløb. Behandlingscenter Stien har en af de højeste succes rater i landet, når det gælder om behandling af alkoholisme og andre former for substans misbrug.

De dygtige og erfarne medarbejdere hos Behandlingscenter Stien tæller såvel sundhedsfagligt personale så som læger, sygeplejersker og SOSU assistenter og hjælpere som psykoterapeuter, fysioterapeuter og andre behandlere. Der ud over finder du en fast tilknyttet stab af veluddannede og erfarne misbrugskonsulenter, som alle har det tilfælles, at de selv er tidligere misbrugere.

Alle misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Stien har gennemgået et forløb svarende til det din kæreste eller ægtefælle står over for. Således vil den misbrugsramte altid kunne finde en at snakke med, som forstår de trængsler han eller hun gennemlever. Og den misbrugskonsulent, som tilknyttes hver enkelt klient på Behandlingscenter Stien, vil fungere som vedkommendes kontakt person og mentor efter endt behandlings forløb.

Et behandlings forløb hos Behandlingscenter Stien indledes altid med en grundig afrusning og afgiftning. Når samtlige giftstoffer er ude af den misbrugsramtes krop, vil det terapeutiske forløb, som typisk har en varighed på omkring fem uger, indledes. Her under vil din kæreste eller ægtefælle gennemgå såvel gruppe terapi som individuel terapi med det formål at hjælpe ham eller hende til at finde de ressourcer og den styrke som er nødvendig for at bygge tilværelsen op på ny.

Du kan læse mere om alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling

 

Flere Nyheder