Tandimplantater – hvornår laves de?

21 juli 2020 Cecilie Mortensen

Når tiden er inde til, at der skal laves større arbejde ved en tandlæge, så er det en god idé, at tandlægen også er rigtig dygtig til sit håndværk. For det får betydning for, hvilket resultat man ender ud med. Det vil du også opleve, hvis du skal have et implantat i. 

Før vi kigger på, hvordan du finder en god tandlæge, så lad os se på, hvornår man får lavet tandimplantater. 

Hvornår bruges tandimplantater?

Et tandimplantat kan være et godt valg, hvis man mangler en eller flere tænder. Her kan implantatet nemlig fungere som en ny tand, så det ikke længere er synligt, at man egentlig mangler nogle. 

Når tandimplantatet skal sættes i, så kommer det til at fungere som en tandrod, der sidder i dit kæbeben. For det er selvfølgelig vigtigt, at det sidder godt fast og som det skal, hvis det skal have samme styrke, som ens almindelige tænder har. Når implantatet er helet, så sættes der en porcelænskrone på, som kommer til at fungere som ens nye tand. 

Som du måske allerede nu kan fornemme, så er dette et styk arbejde, som kræver en dygtig tandlæge. Så lad os se på, hvordan du finder frem til den rette for dig. 

Find den rette tandlæge

Når du skal finde en tandlæge, er der flere ting, du kan kigge efter. Du kan altid gå i gang med at læse på tandlægens hjemmeside. Her finder du ofte information omkring personalet, erfaring og hvor mange år klinikken og tandlægerne har været i branchen. 

Som det næste skridt kan man ringe til tandlægen og tage en snak omkring det arbejde, man skal have lavet. Her kan man ofte hurtigt fornemme, hvordan klinikken tager imod en over telefonen. 

For at starte et sted, finder du her en klinik, du kan starte med at ringe til: https://stjerneklinik.dk/behandlinger/implantater/

Flere Nyheder