Sig farvel til dårlige betalere

30 juni 2020 admin

Det kan være fuldstændigt drænende at skulle deale med dårlige betalere, og man vil gerne bare have at det kører som det skal, når man har leveret en vare. Det er for det første rigtig dårlig stil af de kunder der ikke betaler, men det kan også ende med at gå ud over din virksomhed og dens overlevelse. 

Drop de dårlige betalere

Hvis du er ramt af en række dårlige betalere i din virksomhed, så kan det være svært ikke at gå og være vred og frustreret over det. Det er desværre bare ikke lige så nemt, som hvis det er en af dine venner der skylder dig penge, da der er mange regler og forbehold man skal følgen når man rykker for pengene. Hvis de stadig nægter at betale efter mange rykkere, så kan du true dem med inkasso, og få et inkassofirma til at hjælpe dig med at inddrive pengene. Så skal du ikke længere selv sidde med denne opgave, og du kan fokusere på andre ting. 

Fokus på nye kunder 

Medmindre du er meget afhængig af at sælge til de kunder der er dårlige til at betale, så brug i stedet din tid på salg til nye kunder, og fokuser på de vigtige ting. Man kan nemt komme til at bruge alt for meget spildtid på at sidde og håndtere disse dårlige kunder, og prøv derfor i stedet at lave salg og markedsføring. Så kan I få nye kunder ind i stedet, og disse er forhåbentlig lidt bedre til at betale for de varer de modtager. Så slipper du for at skulle have fat i inkasso i fremtiden, eller i en domstol for den sags skyld. Det er både spild af tid og en ærgerlig situation for begge parter der er involveret. Fokuser derfor på nye muligheder. 

Flere Nyheder