Med hjælp fra Gulvkanonen bliver dine gamle gulve så gode som nye

16 januar 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Har du trægulve i hjemmet, er det godt at kende til Gulvkanonen. De er nemlig intet mindre end eksperter i at få gamle og slidte trægulve til at stråle igen.

Det gør de eksempelvis ved hjælp af en professionel gulvslibning, hvor man går ind og sliber det øverste af træet af. Derefter behandler man med enten olie, lak, lud eller sæbe for at få det afsluttende finish.

På den måde kommer dit gulv til at se ud som nyt – uden at du skal gå igennem det dyre besvær med at få lagt et helt nyt gulv.

Derfor er Gulvkanonen de oplagte at tage fat i, når du synes, at dine gulve trænger til en kærlig hånd.

image

Hvad koster en gulvslibning?

Alle gulve bliver slidt med tiden – og det gælder også trægulve. Særligt hvis man har dyr eller børn kan det give huller, ridser og misfarvninger i gulvets overflade.

Derfor er det et spørgsmål om tid, før det bliver relevant at kontakte Gulvkanonen. Men inden man tager den beslutning, kan det være rart at vide, hvad en gulvslibning koster.

Gulvkanonen er blandt danskernes favoritter på området, og det skyldes blandt andet deres fair priser. Desværre kan det være svært at give en enkelt pris på en gulvslibning, da det kommer an på flere ting – fx gulvets størrelse og træets nuværende stand.

Få et tilbud hos Gulvkanonen

Det betyder dog ikke, at du skal tage beslutningen om behandling af dit trægulv uden et prisniveau at gå ud fra.

Gulvkanonen giver nemlig gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. På den måde får du en konkret pris, som du kan tage med i overvejelserne, når du skal tage din beslutning.

Klik her for at læse mere om dine muligheder og indhente et tilbud med det samme. Det er det første skridt på vejen mod et flot, nyt gulv med hjælp fra Gulvkanonen.

Flere Nyheder