Linkbuilding bør være på alle seo-novicers pensum

By | 13. marts 2018

Du kan sagtens lære en masse om seo på egen hånd. Hvis du har interessen for det, er det en god mulighed for dig for at få evnerne til selv at gøre din hjemmeside meget bedre – og dermed komme højere op i en søgning i en søgemaskine på nettet. Når du skal i gang med at lære seo for begyndere, er der en række emner, som du skal igennem. Et af de emner bør helt sikkert være linkbuilding. Det er en måde, hvorpå du kan forbedre seo’en på din hjemmeside markant. 

Linkbuilding går kort sagt ud på, at du linker fra din hjemmeside til andre hjemmesider, og at andre hjemmesider linker til dig. Det sidste er klart det vigtigste. En søgemaskine tager det som et tegn på, at du har noget godt indhold på din hjemmeside, når andre gerne vil linke til det. 

En af de nemmeste måder til at få andre til at linke til din hjemmeside er ved, at du aftaler med dem, at I bytter links. Altså at du linker til deres hjemmeside, og at de linker til din. På den måde får I begge to lidt bedre seo. Hvis du virkelig gerne vil højt op i en søgning og være sikker på at få succes, skal du dog have mange flere links til den. Der kan det være en god ide, at du hyrer et bureau som Klikko til at hjælpe dig.