Kom i gang med indretningen

29 juni 2020 admin

Indretning kan ofte være en lang og krævende proces, og måske har du svært ved at finde ud af hvor du skal få inspiration. Måske er det ikke noget du synes der er specielt sjovt at beskæftige sig med, men det handler bare om at sparke kreativiteten i gang, og få en god proces ud af det. Vi guider dig her igennem med vores bedste tips. 

Gør indretningen sjov 

Indretning skal være sjovt, og det skal være en fed og lærerig proces. Du skal prøve at udfordre dig selv lidt, og måske prøve at skubbe lidt til dine grænser. Plejer du at vælge de neutrale farver og de mere dæmpede møbler? Måske skal du kaste dig ud i nogle vilde og anderledes farver. Find nogle lidt anderledes møbler, eller prøv at gøre noget ved de ting du allerede har. Man kan komme rigtig langt med lidt maling, og så kan dine gamle og kedelige møbler hurtigt få nyt liv. Du kan også male dine vægge i en funky farve, og se hvordan det forvandler dit rum fulstændigt. 

Bliv inspireret 

Hvis du synes det er svært at vælge hvilke ting du kan lide, så kan du finde lidt inspiration forskellige steder. Du kan få Gardinbussen i København til at komme ud og hjælpe dig. De har en masse stofprøver med, så du kan vælge de flotteste gardiner og tæpper til din bolig. Du kan også finde nogle forskellige blogs som specialiserer sig i indretning, eller kigge på Instagram efter flotte billeder af folks hjem. På denne måde kan man stjæle lidt tips og tricks fra andre, og på den måde sammensætte sit eget hjem. Så kan du få et super flot og farverigt hjem, og måske endda være med til at inspirere folk omkring dig. Hvis du bliver helt bidt af det, kan du også selv starte en blog om indretning. 

Flere Nyheder