Hvad får jeg ud af professionel massage?

28 marts 2020 Astrid Pedersen
Hvad får jeg ud af professionel massage?

Hvis du kun har prøvet den form for wellness massage, man modtager som gæst i en spa klinik eller på et luksus hotel, vil du nok ikke have den store tiltro til den påståede effekt af massage. Denne form for massage er nemlig primært rettet imod velvære og afslapning. Det er da også meget rart – men du vil ikke se de store langsigtede virkninger af wellness massage.

Det vil du der imod, hvis du vælger en mere hårdhændet og dybdegående massage form så som fysiurgisk massage, bindevævs massage eller sports massage. Her vil du virkelig kunne mærke en forskel allerede efter første behandling. Og vælger du at lade den samme massør behandle dig igennem et længere forløb, vil du faktisk også kunne mærke varige bedringer i forhold til de skader og skavanker, du måtte have tilegnet dig i årenes løb.

Dine led vil blive mere mobile, dine muskler knap så spændte, og dit bindevæv mere fleksibelt. Dette betyder, at du vil få nemmere ved at restituere efter sport og idræt, at du vil få mindre tendens til at udvikle smerter og spændinger i ryg, nakke og skuldre, og ikke mindst at dit blodomløb i kroppen vil forbedres. Og der er meget, som tyder på, at stress patienter kan dulme symptomerne og berolige nerve systemet ved hjælp af massage på jævnlig basis.

Hvor finder jeg en dygtig massør i København?

Bor du i København, kan du med fordel vælge en massør fra massør kollektivet Kaatsu Massage. Massører hos Kaatsu Massage er alle uddannede massører og har lang tids erfaring inden for deres felt. Hvis du vælger at lade en massør fra Kaatsu Massage forestå massage af din krop med jævne mellemrum, kan du regne med såvel større velvære som mere energi og overskud i hverdagen.

Du kan læse mere, og booke tid til massage, på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder