Gulvafslibning i Viborg – når boligen skal gøres salgsklar

20 januar 2020 Astrid Pedersen
Gulvafslibning i Viborg - når boligen skal gøres salgsklar

Står du for at skulle sælge din bolig? Hvorfor så ikke prøve at optimere dens fremtoning, så den appellerer mere til de potentielle købere? Du vil med garanti vinde på den investering – både i form af et hurtigt salg og en højere pris!

Hvordan klargør jeg min bolig til salg?

Mængden af arbejde, som skal postet i en bolig forud for et salg, afhænger selvfølgelig meget af boligens aktuelle tilstand og beskaffenhed. Det er klart, at hvis du netop har gennemrenoveret dit hus eller din lejlighed, skal du ikke ud i de store istandsættelses eventyr. Her vil det som regel være tilstrækkeligt med en grundig rengøring, især af køkken og badeværelse, så alle rum fremstår pletfri og indbydende.

Men er det ved at være et stykke tid siden at boligen blev malet, og trægulvene slebet, kan det anbefales at du går lidt mere i dybden. Du kan for eksempel med fordel få en professionel maler til at shine vægge, lofter og træværk op med et frisk lag maling. Og vil du sætte ekstra trumf på, sørger du for, at gulvene får en grundig gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe mig med gulvbehandling?

En professionel gulvafslibning kan gøre en kæmpe forskel for dit gamle trægulv. Du vil blive overrasket over hvor snusket og nusset dit trægulv er blevet gennem årene. Når gulvmanden først har slebet de øverste millimeter af gulvet, hvor alle de overfladiske skønhedspletter har samlet sig, vil gulvet være flere toner lysere og en del mere ensartet i overfladen.

Du kan vælge at lade gulvet behandle med eksempelvis sæbe, olie eller lak alt efter temperament. Eller du kan vælge at lade gulvet stå ubehandlet, og lade det være op til den nye ejer at vælge efterbehandling.

Du kan altid få et godt tilbud på en effektiv gulvafslibning på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder