Glidecreme til modne og selvbevidste kvinder

19 november 2018 Astrid Pedersen
Glidecreme til modne og selvbevidste kvinder

Mange mennesker forbinder glidecreme med den temmelig usexede og uinspirerende eksplorations creme, som gynækologer anvender ved undersøgelse, og som kan fås i håndkøb på apoteket. Men vidste du, at der findes både vandbaseret og siliconebaseret glidecreme – og at du kan få glidecreme med varmende eller kølende effekt, duft eller smag?

Glidecreme – til sex efter overgangsalderen

Sex skal være sjovt og rart, uanset hvor gammel man er. Når lysten er der, er det rigtig ærgerligt, hvis man er afskåret fra at dyrke sex på grund af tørhed. Denne tørhed kan skyldes mange forskellige faktorer, hvoraf menopausen (også kendt som klimakteriet eller overgangsalderen) er den mest almindelige. Under menopausen ændres hormon balancen, hvilket medfører tab af spændstighed i huden, og som oftest tørhed i skeden.

Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at kvinden mister lysten til sex – snarere tvært imod. Kvinder, som har nået overgangsalderen, oplever ofte en følelses af langt større frihed og overskud – børnene er fløjet fra reden, økonomien er stabil, og der er ikke så megen stress på for at nå diverse karriere mål. Så hvis du som kvinde ønsker at dyrke sex under eller efter menopausen, skal du bare kaste dig ud i det – med den rette glidecreme.

Vælg den rette glidecreme til dine behov

Grundlæggende findes der to slags glidecreme – den vandbaserede og den siliconebaserede variant. Har du en fast partner, og anvender I ikke sexlegetøj af gummi, latex, silicone eller lignende i sengen, kan du med fordel bruge den siliconebaserede glidecreme. Siliconebaseret glidecreme er drøj i brug, den fedter ikke, og den mindsker friktionen optimalt ved vaginalt såvel som analt samlejer. Bruger du kondom eller sexlegetøj, bør du holde dig til den vandbaserede glidecreme, som ikke går i forbindelse med gummi, og kan risikere at ødelægge det.

I den online sexshop på Belugi.dk kan du finde et stort udvalg af såvel silicone- som vandbaseret glidecreme.

Flere Nyheder