Forny dit hjem med franske døre

16 september 2019 Louise Iversen
Forny dit hjem med franske døre

Trænger dit hjem til fornyelse? Istedet for at gå igang med at vælte vægge, tilbygge eller male kunne du overveje noget fjerde; køb en fransk dør!

Hos Melholts Handelscenter finder du et stort sortiment af de populære franske døre, og der er med garanti en løsning, der vil imødekomme lige præcis dit eller jeres behov!

Har du eksempelvis en stue der føles trang og mørk, er det helt oplagt at installere en sådan dobbeltdør; du vil straks opleve – hvad enten døren er lukket eller åben – at lysgennemstrømningen vil optimeres og bedres markant, og du vil med sikkerhed få en følelse af et lettere og mere luftigt hjem.

Det kan også være, at ungerne er flyttet hjemmefra, og du pludselig står med et ekstra disponibelt rum – her vil det også være helt ideelt med denne løsning, da du stadig har mulighed for at lukke rummet af, når børnene kommer på overnatning.

Måske arbejder du nogle gange hjemme på skæve tidspunkter? I fald dette er tilfældet vil mange også finde at det er et stort plus at have muligheden for at være sammen med familiens resterende medlemmer med mulighed for at aflukke for arbejdsro – men visuelt have kontakt.

Slutteligt som eksempel er følgende scenarie: måske er du en af de mange, der bor med de eftertragtede køkken-alrum? Da vil det være rart at kunne lukke delvist af for at undgå den mados, der uundgåeligt vil fremkomme i en sådan bolig.

Listen over de klare fordele er lang, og ovenover er kun nævnt få. Har du fundet, at franske dobbeltdøre er det helt rette valg, så tøv ikke med at kontakte Melholts Handelscenter straks – her sidder altid kompetente medarbejdere klar til at inspirere og vejlede, du vil kun finde kvalitetsprodukter, og deres service har højeste niveau! Desuden forhandles også andre døre, så er du på udkig efter flere og andre produkter, er der ligeledes hjælp at hente.

Flere Nyheder