Find et flot og solidt gyngestativ til haven

15 september 2020 Astrid Pedersen

editorial

Børn har godt af at gynge. Stort set alle børn elsker at gynge hele deres barndom igennem – fra de er ganske små, og skal skubbes blidt i gang af mor eller far, til de er store og selv kan styre gyngens bevægelser, højde og hastighed.

De fleste børn har, når de nærmer sig teenager årene, tilbragt mange timer i en svingende gynge under den sommerblå himmel indtil solen gik ned. Vinden i håret, suget i maven og fornemmelsen af at flyve sidder rigtig dybt i mange af os. Og de færreste glemmer netop denne følelse selv om gyngerne mister deres appel.

Hvorfor købe et gyngestativ til haven?

Desværre tilbringer man af samme grund næsten lige så lang tid med at stå i kø og vente på at en gynge bliver ledig. Som forælder har du sikkert prøvet at stå med et utålmodigt barn på den lokale legeplads og kigge på andre gyngende børn indtil et af dem blev trætte og dit eget kunne overtage den forjættede gynge.

Er du i besiddelse af hus med egen have kan du derfor med fordel overveje at investere i jeres helt eget gyngestativ. Med et gyngestativ i egen have slipper I for at vente forgæves på legepladsen. Dine børn kan gynge så længe de vil – og du kan holde øje med dem fra vinduet eller fra skyggepladsen på din terrasse.

Med et gyngestativ forsynet med flere gynger kan dit barn have legekammerater på besøg – og vælger du at investere i et gyngestativ med legetårn, rutsjebane eller klatre stativ er der timevis af underholdning i dette enkle legeredskab. Og har du helt små børn kan du vælge at købe et separat gyngestativ med barnesæde og ekstra støtte.

Hvor kan jeg købe et fornuftigt gyngestativ?

Er du således i markedet efter et gyngestativ i høj kvalitet kan du finde det i den online shop på Ude-Leg.dk

Flere Nyheder