Få en professionel massage, der virker!

By | 22. september 2017

Hvis du døjer med bivirkningerne af stillesiddende arbejde, stress og andre belastninger, så kan en god massage gøre underværker. Men du skal ikke bare booke den første den bedste tid, du falder over – der er nemlig forskel på behandlingerne. Ved smerter i væv og muskulatur er det en fysiurgisk massage, du har brug for. Og tro os, det virker! Vi har testet fysiurgisk massage i København, så vi ved, hvad vi snakker om.

Hvad er fysiurgisk massage?

En fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur, og hvor fokus ligger på muskler, sener og led. Med en massage af denne art aktiveres nervesystemet, så blodcirkulationen stimuleres, og kroppen lettere kommer af med affaldsstoffer.

Det er nødvendigt med en fagligt dygtig massør til en fysiurgisk massage, da kendskabet til kroppens anatomiske opbygning er altafgørende for den optimale oplevelse.

Det får du ud af fysiurgisk massage

Det er altid dejligt, at få kroppen banket godt igennem hos en massør, men en fysiurgisk massage har følgende fordele:

– Den løsner spændte og stive muskler, så kroppen afstresses.

– Den forebygger muskelspændinger og øger dermed bevægeligheden i muskler, sener og led.

– Den modvirker spændingshovedpine.

– Den øger blodgennemstrømningen i musklerne.

– Den hjælper muskelvævet til at udskille affaldsstoffer mere effektivt.

– Den øger produktionen af endorfiner, der er kroppens egen morfin.

– Den forkorter restitutionstiden efter eventuelle sportsskader.

Udover de fysiske fordele, så efterlader massagen dig også mentalt afslappet, og den hjælper med at styrke det daglige overskud og fremmer en positiv, rolig og kreativ tilstand i dagligdagen.

Der er altså mange fordele, der peger på, at en fysiurgisk massage er den helt rigtige vej at gå. Både for dig der døjer med den ene eller anden form for spændings- eller muskelsmerter, og for dig der ønsker at forebygge dem. Og sidst men ikke mindst for dig, der gerne vil fremme din fysiske såvel som psykiske tilstand.