Få den perfekte terrasse

26 februar 2020 Lotte Hindsberg
Få den perfekte terrasse

Noget af det hyggeligste om sommeren er, at sidde på terrassen i selskab med god mad og gode venner. Derfor har stort set alle huse, sommerhuse eller kolonihaver også en eller flere terrasser. Det er en god ide at kende din have godt inden du laver en ny terrasse, så du ikke få lagt den lige der, hvor det blæser allermest eller hvor solen forsvinder kl. 17. Du kan finde masser af inspiration på https://www.kun-terrasser.dk/. Måske vil en lille ekstra terrasse i en krog i haven, ved din ynglingsblomst, lige stedet at sidde efter en lang arbejdsdag.

Overvej en overdækket terrasse

Hvis du har en terrasse som du ikke rigtig syntes du får helt så meget gavn af, som du gerne ville, kan du overveje om du bør lave den om til en overdækket terrasse. Helt eller delvis. En overdækket terrasse beskytter for solen og den gør det muligt at sidde ude, når det regner. Den kan stadig bruges til grillaftener, selvom i måske vælger at sidde indendørs. Der findes et utal af muligheder for at overdække terrassen fra et sejl til en markise eller et reelt tag. Det er kun fantasien og pengepungen, der sætter begrænsningerne. 

Få flere tilbud fra flere 

Inden du vælger en håndværker til at lave din terrasse, uanset om det er en træterrasse eller en stenterrasse, er det en god ide at bruge den nødvendige tid og indhente flere tilbud. Dermed øger du sandsynligheden for, at du vælger den helt rigtige til at lave din terrasse. Det er jo ikke kun prisen der er vigtig, når der skal vælges en håndværker. Det er også vigtigt at arbejdet bliver lavet ordentligt og til den aftalte tid. Tjek evt. Trustpilot og se hvad andre og tidligere kunder har sagt og om de har været glade for deres valg. 

Flere Nyheder