Er en bedemand i Kalundborg bedre end andre?

06 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Nogle erhverv udmærker sig jo ved at forsøge at differentiere sig fra andre, og det er jo kun en fordel at gøre, hvis man vil have kunder i butikken, at nævnte kunder kan skelne en fra de andre på markedet.

Derfor forsøger man med lys, blinkende lygter, reklameskilte og kampagnetilbud at lokke folk til og lade dem forstå, man er anderledes end de andre, og man skal vælge ens sted fremfor andres.

Så er der de steder, hvor man nok kan være ret så sikker på, at der kommer til at være kunder lang tid fremover, indtil videnskaben finder en kur mod døden, eller vi vælger at bortskaffe vores døde på anden vis.

Ja, vi taler om bedemændene.

Her er der dog tale om en beskæftigelse, hvor man både skal træde varsomt, men være nærværende for at imødekomme de efterladtes ønsker i en tid, hvor de nok er hårdt ramt og har følelserne ude på tøjet.

Man tager således hensyn og hjælper på den bedste måde, man kan gøre.

Det ville være dårlig stil at forsøge at sælge sig selv på reklametilbud, kampagner, rabatter og andet, når der er tale om afdøde mennesker. Det er nærmest på kanten til usømmelig omgang med lig.

Men derfor findes der jo stadig mange bedemandsbutikker, som er forskellige fra hinanden, men det er jo sjældent et virke, man opsøger og undersøger, medmindre der opstår et behov for dette.

Så derfor kan man godt sige, at der er forskel på bedemænd, og også ham eller hende i Kalundborg til forskel fra andre: https://bedemand-berner.dk/bedemand-sjaelland/bedemand-nordvestsjaelland/bedemand-kalundborg.aspx

Alle mennesker er jo forskellige, så det samme vil vælge med deres måde at tilgå deres erhverv på.

Nogle af os vælger bare det mest praktiske, som ofte er den bedemand, der er tættest på, men derfor kan man jo godt undersøge, om der er en, man har en bedre fornemmelse med end andre.

Flere Nyheder