En fleksibel kontrakt om rengøring i København

26 marts 2013 admin
image

Siden jeg som professionel jægersoldat var blevet skudt ned og var blevet helt lam i begge ben, havde jeg desværre ikke været i besiddelse af ret stort overskud i dagligdagen. Det betød, at såsom støvsugningen og flere andre praktisk ting slet ikke blev udført. Hvis man er bundet til at sidde i sin kørestol hele tiden, kan det selvfølgelig være svært at skulle komme til for møblerne med en eller anden klodset støvsuger. Hans gode ven foreslog, at jeg fandt et firma der laver rengøring til private. Der skal være gode chancer for netop den form for rengøring i København, som er byen hvor jeg bor.

Vores fætter kiggede online på internettet og fandt nogle forskellige steder, der laver rengøring i København. Flere er dog til virksomheder, men nogle ganske få lavede også rengøring til private. Vores fætter synes, det er lidt underligt at ville få en fremmed til at skulle gå rundt inde i min private lejlighed og gøre grundigt rent. Han tog mig således ret god tid med det at skulle finde frem til den helt rette person. Afslutningsvis finder jeg en dame, der lavede rengøring i København. Han ringede til damen, fordi jeg ikke var i stand til at se, om damen også lavede rengøring til private. Det var slet ikke til at se fra hendes fine lille hjemmeside. Damen havde dog nogle gode referencer fra mennesker, der alle skriver søde ting om hendes rengøring.

Damen, der hed Julie, kom på besøg hjem ved min fætter for at snakke om hendes tilbud om rengøring til private. Vores fætter er lidt nervøs over at skulle få gæster hjemme i min temmelig snavsede lejlighed. Hun er heldigvis sød og fortæller, at hun havde set meget værre, imens pigen har udført rengøring i København. De talte om, alt det der skal rengøres. Julie anbefalede, at pigen skulle komme mindst en gang hver anden uge eller oftere. Julie anbefaler det til næsten alle dem, der havde brug for en aftale om rengøring til private. Fordi hun udførte meget rengøring i København, er hendes arbejdsskema temmelig  tæt, men vi finder en tid, der passede. Allerede efter det første besøg fik vi talt om en hel masse. Julie fortæller om sit liv, og jeg fortæller om sit liv. Idet hun tog afsted igen var den store lejlighed helt ren og flot. Det er utroligt så stor betydning hendes rengøring til private havde gjort for vores fætters opfattelse af lejligheden. Han fik også mere overskud af at være i meget rene og afslappende hjemlige omgivelser.

Efterhånden som det nu blev rutine med alle Julie-Maries besøg, fik vi talt mere. De ender med privat at blive gode kammerater. Vores fætter kan inden længe forstå, grunden til at hun lavede rengøring til private. Det måtte egentlig være ret hyggeligt at komme hjem til folk og snakke med dem alle, mens man arbejder. Alle hendes mange referencer omkring rengøring i København passede også. Julie er utrolig sød og venlig.  Hvis jeg havde brug for, at hun kom forbi og gør rent, så kom hun også gerne med kort varsel, hvis hun altså ikke havde en eller anden fast aftale om rengøring i København.

Efterhånden som månederne går, bliver jeg ret begejstret for Julie. Til slut bliver jeg faktisk forelsket. Vores fætter tænkte, om det ofte sker for hende. Hun besøgte jo ret mange, da Julie jo udføre rengøring til private. Vores fætter tænkte, at de folk ofte føler sig lidt alene og ensomme, når de slet ikke selv kan gøre rent i deres hjem. Når julie tilbød rengøring i København, er jeg sandsynligvis bare en eller anden tilfældig kunde ud af mange forskellige. En elller anden dag fortæller jeg alligevel Julie, hvordan jeg havde det med hende. Julie fortalte heldigvis, at hun også tænkte meget på vores fætter. De begyndte at gå ud sammen, og blot efter fire måneders tid var vi blevet kærester.

Flere Nyheder