De mærkelige historier fra danske komikere

26 maj 2013 admin
image

Når at man sædvanligt tænker på komikere, tænker men jo ofte på folk der jo laver satire eller bare nogle sjove film. De færreste ville tænke på foredrag om samfund og ledelse. Men netop Nils Villemoes har jo bevist at foredrag ikke skal være helt død kedelige. Og selvom han kommer ind på strageti for ledelsen samt samfundet, er han faktisk på højde med alle de sjoveste komikere. Dette synes en hel stribe gæster som vi har adspurgt, efter sådan et foredrag af netop Nils Villemoes. Følgende er jo deres citater om sådan et foredrag, han nu havde her i sommers.

“Undertegnede har jo været til så mange slags foredrag om ledelse. Og andre mener jo at de godt kan være sjove komikere, men ender jo med sådan at være både kedelige samt useriøst. Men altså Nils Villemoes er jo fuld på niveau med disse store komikere. Han fokuserer blot sit eget talent på sådan at fortælle helt nye vinkler på ledelsesstrategi. Efter 2 timer med meget sjov underholdning, opdager man pludseligt at man også hat lært sådan en hel masse. Jeg vil klart tilråde samtlige arbejdsgivere sådan at se Nils Villemoes. Han er jo netop den perfekte kombination af danske komikere, samt de meget kloge foredragsholdere. Se ham så hurtigt I kan.”

Sådan en mand som Nils Villemoes fortjener jo mere anerkendelse. Med alle de kendte danske komikere, der fjoller hver fredag inde i tv, er det skønt med sådan en hel rigtig underholdende mand. Og han kan jo også få selve publikum med, samt inspirere til lige at spørge sig selv, om den verden som vi lever i. Jeg har altså lært meget af Nils Villemoes her i aften, og jeg glæder mig allerede til at se manden overgå landets komikere en gang til. Man føler sig jo hurtigt inspireret til at skulle arbejde lidt på sine ever som leder efter sådan et foredrag med ham.”

“altså der findes jo ikke nogen øvrige komikere ligesom Nils Villemoes. Han har jo en fantastisk facon sådan at forklare sig på. Jeg har jo pludselig også gjort en masse helt nyt tanker om min egen form for ledelse.  Jeg elsker jo hvordan han nu kan få mig til både at græde af latter, samt samtidig lære mig en hel masse. Og hvis blot at alle foredragsholdere også var ligeså sjove. Desværre så finder der ikke lige nok komikere ligesom Nils Villemoes. Jeg regnede allerede med sådan at skaffe hans bog, samt blive mere klogere på alle hans forskellige tanker om den helt rigtige ledelse.”

”Normalt ser jeg jo ikke lige nogle foredrag. Jeg er jo også mere til alle de kendte komikere, end de helt gamle undervisere. Men Nils Villemoes har jo helt ændret hele min tankegang. Med ordspil, samt en masse sjove tanker lagde han hele salen helt ned, samt fik også nye grin hele tiden. Det var fantastisk sådan at kunne se en sal med arbejdsgivere, der bryder helt sammen i bare latter. Nils Villemoes ved præcis hvad som han nu gør, samt han er jo nogle gange også sjovere end alle disse kendte komikere. Det er jo bestemt ikke lige sidste gang at, jeg nu ser hele hans sjove foredrag. Og hvis nu bare at alle professorer også var ligesom Nils Villemoes.”

Og med alle disse rosende citater, er det tydeligt at Nils Villemoes jo har imponeret alle med hans eget nye foredrag. Ønsker du også sådan at opleve en af alle de sjoveste komikere, fortælle om verden med sådan et helt nyt indblik, er der mulighed for sådan at booke netop sådan et foredrag. Og det foredrag er jo helt perfekt, til alle salgs ledere der nu ønsker sådan et unikt indblik i dette meget travle samfund vi nu lever i, med sådan et twist som kun de rigtige komikere besidder. Kontakt os jo allerede nu samt få en god pris for sådan et ganske underholdende foredrag med Nils Villemoes. Dels du samt sine medarbejdere vil nyde dette.

Flere Nyheder